İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜNÜN 102. YILI KUTLU OLSUN!

Milli kimliğimizin, kültürümüzün, bağımsızlığımızın ve inancımızın simgesi olan İstiklal Marşı’mızın kabul edilişinin 102. yıl dönümünü kutlarız.

Paylaşın

Facebook
Twitter
LinkedIn

Diğer haberler

İSTİKLAL MARŞI’MIZIN 103. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN!

İstiklal Marşı’mızın kabul edilişinin 103. yıl dönümünü gururla kutluyoruz. Mehmet Akif Ersoy’un kaleminden çıkan bu kutsal şiir, vatan sevgisinin, birlik ve beraberliğin, azim ve kararlılığın sembolüdür. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, milli mücadelemizin kahramanlarını ve aziz şehitlerimizi minnetle anıyor, emanet ettikleri bu güzel vatanı sonsuza dek korumak için

İDO Çalışanlarıyla TİS Sürecini Değerlendirdik

Sendikamız ile İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) arasında imzalanacak olan Toplu İş Sözleşmesi (TİS) görüşmeleri devam ediyor. Bugün, Genel Başkanımız İrfan Mete, Şehir Hatları Şube Başkanı Tuncay Yeniay ve Şehir Hatları Şubesi İdari Sekreteri Kerem Kan’ın katılımıyla, İDO’da çalışan üyelerimize yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

HOŞ GELDİN YA ŞEHRİ RAMAZAN!

Hoş geldin ya şehri Ramazan! Bu mübarek ayın, tüm İslam alemine ve ülkemize bereket, huzur ve manevi güzellikler getirmesini dileriz.

Bize Ulaşın